LEVERING PÅ 2-3 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

kr.0,00
0
0
Subtotal: kr.0,00
Ingen produkter i kurven

Prepair-aften

Prepair-aften

Torsdag d. 17. September 2020

Inspiration, G&T & hygge!

Trine og Tina

Vores kunder er super glade for Prepair. Derfor er det også altid en fornøjelse, når Trine fra Prepair kigger forbi Jensine. Torsdag d. 17. Oktober 2020 var hun således på pletten igen, og det var endnu engang en fornøjelse at afholde Prepair-aften i butikken.

Inspiration

Aftenen bød bl.a. på præsentation af Prepairs nyeste kollektion – lækre prints, flotte farver og ikke mindst kjoler i lange baner. I denne omgang afholdte vi præsentationen udendørs i vores gårdhave for at passe bedst muligt på hinanden i disse COVID-19-tider. Så der var stillet an med parasol klapstole og selvfølgelig lyskæder for at gøre det så hyggeligt som muligt. Her præsenterede Trine således de nyeste styles fra Prepairs kollektion og fortalte lidt om kollektionens mange forskellige kombinationsmuligheder samt de største trends lige nu. 

Godt til ganen

Efter Trines præsentation var der rig mulighed for at gå på opdagelse i butikken. Og her vil vi gerne takke vores kunder for at respekterer de retningslinjer, som vi er pålagt at følge grundet COVID-19 – det taklede I bare rigtig godt! Stemningen hele aftenen var super god, og der blev hygget med lidt sødt til ganen og selvfølgelig også G&T’s.  Vi håber alle havde en dejlig aften og glæder os allerede til næste Prepair-aften! 

De bedste hilsner fra Tina, Indehaver af Jensine. 

Byggesalg!

Grundet renovering er den fysiske butik lukket i hele uge 45. Derfor har vi besluttet, at give 20% rabat, når du handler på webshoppen i hele uge 45.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 12. november på alle varer med undtagelse af i forvejen nedsatte varer.

Alt du skal gøre for at indløse rabatten på de 20% er at indtaste nedenstående rabatkode, når du skal betale.

Byggesalg20