LEVERING PÅ 2-3 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

kr.0,00
0
0
Subtotal: kr.0,00
Ingen produkter i kurven

Efterårsmodeshow(s)

Efterårsmodeshow(s)

Onsdag d. 30. September & Torsdag d. 22. oktober 2020

Modeshow af to omgange

Hos Jensine afholder vi tit modeshows i butikken. På den måde får vores kunder nemlig mulighed for at komme ind og se de nye varer og samtidig få en masse inspiration til deres garderobe. I denne omgang blev det dog afholdt på en lidt anderledes måde end normalt, og I har sikkert gættet hvorfor… COVID-19. 

Modeshow trods COVID-19

Vores modeshows er altid nogle hyggelige aftener, hvor vi virkelig har mulighed for at yde en ekstra service for vores kunder. Derfor var vi også rigtig kede af, at COVID-19 skulle komme i vejen for vores efterårsmodeshow. Vi besluttede derfor at afholde modeshowet i overensstemmelse med de guidelines, der var udstukket af Sundhedsstyrelsen. Der blev med andre ord sprittet af, holdt afstand, tilbudt mundbind samt solgt langt færre billetter end under normale omstændigheder. Et stort TAK skal i den forbindelse også lyde til vores trofaste kunder. De var nemlig kanon dygtige til at passe på hinanden! Trods COVID-19 oplevede vi stor opbakning til vores modeshow d. 30. September, og derfor blev der altså i denne omgang afholdt hele to efterårsmodeshows – det andet d. 22. Oktober. 

Efterårsmode og nyt mærke i butikken

Til modeshowsene blev der fremvist efterårsmode, som i år bl.a. har budt på en masse fine prints, lag-på-lag-outfits, strik og ikke mindst veste i alverdens afskygninger. Der var selvfølgelig også en masse lækre overgangsjakker fra bl.a. Prepair og Junge samt fine sko og støvler fra Bukela imellem. Arrangementet var samtidig også en god mulighed for at introducere vores kunder for et nyt mækre hos Jensine – nemlig Love & Divine. Vi har oplevet rigtig god opbakning til det nye mærke, som specielt spiller godt sammen med vores udvalg af Prepair-styles. Så er du glad for Prepair, vil du helt sikkert også synes om Love & Divine. 

Vi vil gerne sige tusind tak til vores kunder for den store opbakning i en tid, som er svær for os alle. Af hjertet tak fordi I er så søde til at støtte op om min lille butik. De bedste hilsner fra Tina, Indehaver af Jensine.

Outfit_efterårsmodeshow_jensine2
støvle7
Outfit_efterårsmodeshow_jensine
efterår

Byggesalg!

Grundet renovering er den fysiske butik lukket i hele uge 45. Derfor har vi besluttet, at give 20% rabat, når du handler på webshoppen i hele uge 45.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 12. november på alle varer med undtagelse af i forvejen nedsatte varer.

Alt du skal gøre for at indløse rabatten på de 20% er at indtaste nedenstående rabatkode, når du skal betale.

Byggesalg20