LEVERING PÅ 2-3 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

kr.0,00
0
0
Subtotal: kr.0,00
Ingen produkter i kurven

Fragt og sikker betaling

Fragt og sikker betaling

Hos Jensine er det vores mål, at give dig så god og enkel en oplevelse som muligt, når du handler i vores webshop. Derfor kan du herunder læse lidt mere om, hvordan vi håndterer henholdsvis fragt og betaling, når du handler hos os. For yderligere spørgsmål henviser vi til vores handelsbetingelser og persondatapolitik, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et kald på (+45) 86944386 eller kontakte os på info@butikjensine.dk

Betaling

Jensine modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og der pålægges ikke gebyrer ved brug af betalingskort. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Hos Jensine benytter vi NETS som betalingssystem, hvilket betyder, at du trygt kan handle på vores webshop. Dine kortoplysninger bliver nemlig krypteret gennem en SSL-protokol, hvilket gør, at kun du og NETS har adgang til dine kortoplysninger. Det er altså ikke muligt for hverken os hos Jensine eller uvedkommende at få adgang til dine betalingsoplysninger, når du handler hos os.

Priser

Hos Jensine tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser er inklusiv moms,. Eventuelle fragtomkostninger lægges oven i prisen undervejs i din check-ud-proces og afhænger af, hvilken type fragt, du vælger.

Levering

Hos Jensine bestræber vi os på at levere din ordre inden for 2-3 hverdage i samarbejde med GLS, og vi bestræber os på at afsende alle ordre indgået inden kl. 12 samme dag – ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Leveringsperioden kan variere i forhold til weekend, ferie, helligdage eller eventuelle forsinkelser fra vores leveringsudbyders side. 

Jensine samarbejder med GLS, og alle forsendelser sendes som pakker til din foretrukne GLS pakkeshop. Du vælger selv, hvilken GLS pakkeshop, din pakke skal leveres til, når du afgiver din ordre på webshoppen. Alle pakker har ”track and trace”, så du kan følge din levering via den mail, som GLS sender dig. GLS benytter nemlig en mailservice, der oplyser, hvor du kan spore din pakke, og hvornår du kan afhente den i den valgte GLS pakkeshop. Det koster DKK 39,95 kr. at få leveret til en GLS pakkeshop – med mindre, du handler for mere end DKK 499, så giver vi nemlig GRATIS fragt. 

Vi leverer til hele Danmark undtagen Færøerne og Grønland. Vi leverer desværre ikke til udlandet. Det er naturligvis også muligt at afhente din ordre i den FYSISKE BUTIK og derved slippe for fragtomkostningerne. Der leveres varer alle ugens hverdage.

OBS: Hvis du vælger at få din ordre leveret, og der ikke er plads på dit foretrukne udleveringssted, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket GLS vil give dig besked om. 

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente din ordre i vores fysiske butik. På denne måde er det muligt at købe en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i butikken. Da varen afhentes i butikken, gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Returnering 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop med mindre andet er angivet, eller der er tale om undertøj – her tages varen IKKE retur. 

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, og du skal vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse. VIGTIGT: skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering. Varerne skal returneres med originale mærker mm. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Du kan selvfølgelig også returnere din vare i den fysiske butik og dermed slippe for fragtomkostningerne

Byggesalg!

Grundet renovering er den fysiske butik lukket i hele uge 45. Derfor har vi besluttet, at give 20% rabat, når du handler på webshoppen i hele uge 45.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 12. november på alle varer med undtagelse af i forvejen nedsatte varer.

Alt du skal gøre for at indløse rabatten på de 20% er at indtaste nedenstående rabatkode, når du skal betale.

Byggesalg20