LEVERING PÅ 2-3 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

kr.0,00
0
0
Subtotal: kr.0,00
Ingen produkter i kurven

Om Jensine

Velkommen til!

Jensine er en hyggelig lille lokal tøjbutik beliggende i Galten mellem Aarhus og Silkeborg. Den grønne murermestervilla, som butikken har til huse i, blev opført i 1917 og er derfor en karakteristisk del af bybilledet. Lokalerne har siden opførelsen været brugt som bl.a. boghandel, inden de blev overtaget af Jens, som i 1990 grundlagde Jensine. Siden 2004 har butikken været ejet og drevet af Tina Andersen, som er butiksuddannet med speciale i tøj og tekstil. Tina har kørt Jensine videre i den oprindelige ånd, for hvilken god kundeservice og vejledning altid har været nøgleord. Butikken har altså efterhånden nogle år på bagen, men har bestemt ikke stået stille af den grund. Jensine udvikler sig nemlig hele tiden i takt med de lokale kunders efterspørgsel. Derfor vil du også ofte kunne spotte nye mærker i butikken. Så kig endelig ind, hvis du befinder dig i området! Tina står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste outfit. Hos Jensine finder du noget for enhver smag, af god kvalitet og til overkommelige priser. 

Velkommen til!

Butikken_Udefra2
122443125_2900856816801781_154932736296961126_o

Jensine er en lille lokal tøjbutik billigende i Galten mellem Aarhus og Silkeborg. Bygningen, som butikken har til huse i,  blev opført i 1917 og er derfor en karakteristisk del af bybilledet. Lokalerne har siden opførelsen også været brugt som boghandel, inden de i 1990 blev overtaget af Jens, som grundlagde Jensine. Siden 2004 har butikken været ejet og drevet af Tina Andersen, som er butiksuddannet med speciale i tøj og tekstil. Tina har kørt Jensine videre i den oprindelige  ånd, for hvilken god kundeservice og vejledning altid har været nøgleord. Butikken har altså efterhånden nogle år på bagen, men har bestemt ikke stået stille af den grund. Jensine udvikler sig nemlig hele tiden i takt med de lokale kunders efterspørgsel. Derfor vil du også ofte kunne spotte nye mærker i butikken. Så kig endelig ind, hvis du befinder dig i området! Tina står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste outfit. Hos Jensine finder du noget for enhver smag, af god kvalitet og til overkommelige priser.

Om Jensine

Velkommen til!

Jensine er en lille lokal tøjbutik billigende i Galten mellem Aarhus og Silkeborg. Bygningen, som butikken har til huse i,  blev opført i 1917 og er derfor en karakteristisk del af bybilledet. Jensine blev grundlagt af Jens i 1990, men har siden 2016 været ejet og drevet af Tina Andersen, som er butiksuddannet med speciale i tøj og tekstil. Tina har kørt Jensine videre i den oprindelige ånd, for hvilken god kundeservice og vejledning altid har været nøgleord. Butikken har altså efterhånden nogle år på bagen, men har bestemt ikke stået stille af den grund. Derfor kan du også ofte spotte nye mærker i butikken. Så kig endelig ind, hvis du befinder dig i nærheden! Tina står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit næste outfit.

hos jensine finder du

hos jensine finder du

Tøj

Hos Jensine er det muligt at finde noget for enhver smag. Sortimentet bærer nemlig præg af, hvad de lokale kunder efterspørger. Derfor kan du også finde alt lige fra lette kjoler og toppe fra mærker som Love & Divine, InFront Women, Prepair og 2Biz, til lækkert strik fra Skovhuus og Mansted, kvalitetsjakker fra Junge og jeans med den perfekte pasform fra Mac, Bessie, Cero og LauRie. Ligesom butikkens kunder, udvikler Jensine sig hele tiden, og det gør sortimentet også. Så hold endelig øje med Jensines Facebook og Instagram, hvor der altid gives lyd, når nye mærker kommer til. Eller ta’ et kig på aktuelle mærker lige her

Tøj

Hos Jensine er det muligt at finde noget for enhver. Sortimentet bærer nemlig præg af, hvad de lokale kunder efterspørger. Derfor kan du også finde alt lige fra lette kjoler og toppe fra mærker som Love & Divine, InFront Women, Prepair og 2Biz, til lækkert strik fra Skovhuus og Mansted, kvalitetsjakker fra Junge og jeans med den perfekte pasform fra Mac, Bessie, Cero og LauRie. Ligesom butikkens kunder, udvikler Jensine sig hele tiden, og det gør sortimentet også. Så hold endelig øje med Jensines Facebook og Instagram, hvor der altid gives lyd, når nye mærker kommer til. Eller ta’ et kig på aktuelle mærker lige her

Tøj

Hos Jensine er det muligt at finde noget for enhver. Sortimentet bærer nemlig præg af, hvad de lokale kunder i den fysiske butik efterspørger. Derfor kan du også finde alt lige fra lette kjoler og toppe fra mærker som Love & Divine, InFront Women, Prepair og 2Biz, til lækkert strik fra Skovhuus og Mansted, kvalitetsjakker fra Junge og jeans med den perfekte pasform fra Mac, Bessie, Cero og LauRie. Ligesom butikkens kunder, udvikler Jensine sig hele tiden, og det gør sortimentet også. Så hold endelig øje med Jensines Facebook og Instagram, hvor der altid gives lyd, når nye mærker kommer til. Eller ta’ et kig på aktuelle mærker lige her.

Tilbehør

Der sigtes i butikken mod, at du altid skal kunne kunne skabe dig et komplet outfit ud fra Jensines sortiment. Og til det perfekte outfit hører naturligvis også de helt rigtige accessoires. Derfor kan du hos Jensine også finde et udvalg af bl.a. sko, smykker, tasker og strømper fra mærker som Bukela, Woden, SHOE THE BEAR, Treats, Aqua Dulce, Tim & Simonsen, JBS of Denmark og Decoy. Så fortvivl ej hvis julefrokosten, studenterfesten, den runde fødselsdag eller bryllupsfesten pludselig har sneget sig lidt for hurtigt ind på dig. Hos Jensine er der nemlig hjælp at hente!

Psssst… var festen god og uheldet ude, kan du heldigvis også indlevere dit rensetøj i Jensine. 

WL961 - 763 Multi - Extra 1

Tilbehør

Der sigtes i butikken mod, at du altid skal kunne kunne skabe dig et komplet outfit ud fra Jensines sortiment. Og til det perfekte outfit hører naturligvis også de helt rigtige accessoires. Derfor kan du hos Jensine også finde et udvalg af bl.a. sko, smykker, tasker og strømper fra mærker som Bukela, Woden, SHOE THE BER, Aqua dulce, Treats, Tim & Simonsen, JBS of Denmark og Decoy. Så fortvivl ej hvis julefrokosten, studenterfesten, den runde fødselsdag eller bryllupsfesten pludselig har sneget sig lidt for hurtigt ind på dig. Hos Jensine er der nemlig hjælp at hente!

Psst… var festen god og uheldet ude, kan du heldigvis også indlevere dit rensetøj i Jensine. 

Tilbehør

Der sigtes i butikken mod, at du altid skal kunne kunne skabe dig et komplet outfit ud fra Jensines sortiment. Og til det perfekte outfit hører naturligvis også de helt rigtige accessoires. Derfor kan du hos Jensine også finde et udvalg af bl.a. sko, smykker, tasker og strømper fra mærker som Bukela, Woden, SHOE THE BEAR, Treats, Aqua dulce, Tim & Simonsen, JBS of Denmark og Decoy. Så fortvivl ej hvis julefrokosten, studenterfesten, den runde fødselsdag eller bryllupsfesten pludselig har sneget sig lidt for hurtigt ind på dig. Hos Jensine er der nemlig hjælp at hente!

Psst… var festen god og uheldet ude, kan du heldigvis også indlevere dit resentøj i Jensine.

Brugskunst mm.

Foruden tøj, tilbehør og den gode vejledning lægges der hos Jensine også stor vægt på, at butikken skal være et behageligt og hyggeligt sted at handle. Derfor gøres der  også meget ud af løbende at ændre butikkens udstillinger og indretning, så du altid føler dig inspireret af Jensines univers. Det er også muligt at tage en lille bid af Jensine med sig hjem, i form af den brugskunst og andet tilbehør, som udgør en stor del af butikkens hyggelige indretning. Ligesom der også føres lækre plejeprodukter, sæber og duftlys fra økologiske og danske Munkholm i butikken. Så hvis du, ligesom Tina, er helt vild med nips og pyntegenstande til hjemmet, så er Jensine stedet, hvor du kan udvide din samling. 

Obs. Produkterne i denne kategori forhandles primært i den fysiske butik – ikke alle kan defor findes på webshoppen.

Brugskunst mm.

Foruden tøj, tilbehør og den gode vejledning lægges der hos Jensine også stor vægt på, at butikken skal være et behageligt og hyggeligt sted at handle. Derfor gøres der også meget ud af løbende at ændre butikkens udstillinger og indretning, så du altid føler dig inspireret af Jensines univers. Det er også muligt at tage en lille bid af Jensine med sig hjem, i form af den brugskunst og andet tilbehør, som udgør en stor del af butikkens hyggelige indretning. Ligesom der også føres lækre plejeprodukter, sæber og duftlys fra økologiske og danske Munkholm i butikken. Så hvis du, ligesom Tina, er helt vild med nips og pyntegenstande til hjemmet, så er Jensine stedet, hvor du kan udvide din samling. 

Obs. Produkterne i denne kategori forhandles primært i den fysiske butik – ikke alle kan defor findes på webshoppen.

Brugskunst mm.

e196c1b4c54436b096d6010c1d051604

Foruden tøj, tilbehør og den gode vejledning lægges der hos Jensine også stor vægt på, at butikken skal være et behageligt og hyggeligt sted at handle. Derfor gøres der også meget ud af løbende at ændre butikkens udstillinger og indretning, så du altid føler dig inspireret af Jensines univers. Det er også muligt at tage en lille bid af Jensine med sig hjem, i form af den brugskunst og andet tilbehør, som udgør en stor del af butikkens hyggelige indretning. Ligesom der også forhandles plejeprodukter, sæber og duftlys fra økologiske og danske Munkholm. Så hvis du, ligesom Tina, er vild med nips og pyntegenstande til hjemmet, så er Jensine stedet, hvor du kan udvide din samling. 

Obs. Produkterne i denne kategori forhandles primært i den fysiske butik- ikke alle kan derfor findes på webshoppen. 

Arrangementer

I butikken afholdes der også arrangementer af forskellig karakter. Af eksempler kan f.eks. nævnes Prepair aften, inspirationsaftener, modeshows og LauRie-dag. Du kan holde dig orienteret om fremtidige og afviklede events her på siden eller på Jensines Facebook og Instagram. Det er også muligt at booke butikken, hvis du ønsker en mere privat shoppingoplevelse samme med dine veninder, kollegaer eller din familie i Jensines rammer. Kontakt Tina på tlf., +45 86944386 eller på mail, info@butikjensine.dk, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne. 

Arrangementer

I butikken afholdes der også arrangementer af forskellig karakter. Af eksempler kan f.eks. nævnes Prepair aften, inspirationsaftener, modeshows og LauRie-dag. Du kan holde dig orienteret om fremtidige og afviklede events her på siden eller på Jensines Facebook og Instagram. Det er også muligt at booke butikken, hvis du ønsker en mere privat shoppingoplevelse samme med dine veninder, kollegaer eller din familie i Jensines rammer. Kontakt Tina på tlf., +45 86944386 eller på mail, info@butikjensine.dk, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne. 

Arrangementer

I butikken afholdes der også arrangementer af forskellig karakter. Af eksempler kan f.eks. nævnes Prepair aften, inspirationsaftener, modeshows og LauRie-dag. Du kan holde dig orienteret om fremtidige og afviklede events her på siden eller på Jensines Facebook og Instagram. Det er også muligt at booke butikken, hvis du ønsker en mere privat shoppingoplevelse samme med dine veninder, kollegaer eller din familie i Jensines rammer. Kontakt Tina på tlf., +45 86944386 eller på mail, info@butikjensine.dk, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne. 

hold dig opdateret på instagram

Byggesalg!

Grundet renovering er den fysiske butik lukket i hele uge 45. Derfor har vi besluttet, at give 20% rabat, når du handler på webshoppen i hele uge 45.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 12. november på alle varer med undtagelse af i forvejen nedsatte varer.

Alt du skal gøre for at indløse rabatten på de 20% er at indtaste nedenstående rabatkode, når du skal betale.

Byggesalg20